talogw60 Súly: 0.3 kg

Sebességmérő Locosys GW60 GPS karóra

Újdonság!
Vízálló sebességmérő GPS karóra szörfösöknek fejlesztve. Kíváncsi vagy a sebességedre a vizen? Ez pont arra való, hogy akár azonnal lásd, akár később elemezhesd a fejlődésed. Kiemelkedik a többi GPS közül, mivel Doppler effektust is használ, így a mérés pontosabb,…
83 000 Ft
(65 354 Ft + 27% ÁFA) / db

Vízálló sebességmérő GPS karóra szörfösöknek fejlesztve.

Kíváncsi vagy a sebességedre a vizen? Ez pont arra való, hogy akár azonnal lásd, akár később elemezhesd a fejlődésed. Kiemelkedik a többi GPS közül, mivel Doppler effektust is használ, így a mérés pontosabb, sőt hiteles, hiszen a Szörf Szövetség is csak ezt a típust ajánlja és fogadja el a versenyeire. Felejtsd el a mobiltelefonos app+Aquapac verziót, sosem lehetsz biztos abban amit mér.

Szállítás

Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel Érden lehetséges előzetes időpont egyeztetés után általában hétköznap délután 3 után (akár késő estig). Akár most is kifizetheted bankkártyával. Lehetőség van Budapesten vagy Törökbálinton is átvenni a rendeléseket. Mindenképp beszéljük meg telefonon: 30-345-2756

Futárszolgálat-utánvét / kp. átvételkor


A megrendelt árut a kiszállításkor a futárnak kell készpénzben kifizetni. A kiszállítás ára termékenként változó, amit főleg a méret és súlykülönbség indokol. Deszkák, vitorlák, árbocok, bumok: 8.000Ft. Minden más 2-5kg között: 4.500Ft. Apróságok 2kg alatt: 4.500Ft.

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 250 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Futárszolgálat-bankkártyás fizetés most


Fizetés bankkártyával MOST (Barion) és kiszállítás. A kiszállítás ára termékenként változó, amit főleg a méret és súlykülönbség indokol. Deszkák, vitorlák, árbocok, bumok: 7.000Ft Minden más 2-5kg között: 3.500Ft Apróságok 2kg alatt: 2.500Ft 200.000Ft felett ingyenes!

A termék súlya 0.30 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 250 000 Ft értékű rendelés felett.

Futárszolgálat-előre fizetés


A leggazdaságosabb megoldás. Megrendeléskor megkeressük a legolcsóbb szállítási módot, ezt megbeszéljük és az így korrigált árat kell előre átutalnod.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek